Петар симовски до крајот на сезоната 2022 ќе биде дел од Cringila Lions Football Club

0
202
НАЈАВА НА ИГРАЧ- Петар Симоноски
Со задоволство објавуваме дека Петар се приклучи на #лавовите за остатокот од сезоната 2022 година.
Ги замолуваме сите наши поддржувачи и членови да застанат зад Петар бидејќи му посакуваме добредојде како ценет член и дел од нашето #лајонс семејство.