Спортски камп

0
210

Продолжуваат спортските активности на учесниците на Спортскиот камп во организација на Агенцијата за иселеништво, по тренингот на ракомет, следуваше учење на нови техники  во пливањето  во ново отворениот базен во Охрид, а во соработка со тренерите на Спортскиот камп. И во текот на наредните денови ќе се реализираат голем број на спортски активности.