ДАРИО ИВАНОВСКИ ПОСТАВИ НОВ НАЦИОНАЛЕН РЕКОРД НА 5.000 МЕТРИ

0
103
Ивановски трката на 5.000 метри ја истрча со време 13:54:58 и го постави новиот национален рекорд.
Најдобриот македонски атлетичар трката ја заврши на 7 место.