Продолжуваат спортските активности на учесниците на Спортскиот камп во организација на Агенцијата за иселеништво

0
299

Продолжуваат спортските активности на  учесниците на Спортскиот камп во организација на Агенцијата за иселеништво. Учесниците во кампот имаат можност да изучуваат голем број на нови спортски техники.