Волонгонг Јунајтед во Канга Купот

0
193
Нашите 18-ти момчиња го одиграа првиот натпревар на Канга Купот во 2022 година и го започнаа неделниот турнир со нерешено 2-2 против Линдфилд.
Стрелци на головите
Јови Миновски ⚽️
Мет Крковски ⚽️