Победа на нашите фудбалски лавици

0
172
Нашите жени се во оган со 3-0 и 11-0 резерви победата против Eltham Redbacks Football Club за да го одржиме врвот на табелата.
Цели
Моника Фонуа⚽️
Мел Гарсија ⚽️
Рејчел Стртон⚽️