МПЦ „Свети Петар и Павле“ од Краун Поинт организира Петровденски пикник

0
174

ПОКАНА ЗА ПЕТРОВДЕН ПИКНИК 2022
СО ПОЧИТ КОН ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЈСТВО, НИЕ ЦРКОВНИОТ ОДБОР ПРИ НАШИОТ И ВАШ ХРАМ, ВЕ ПОКАНУВАМЕ ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЈСТВА ДА ЗАЕДНИЧКИ ГО ПРОСЛАВИМЕ ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА НАШАТА СВЕТА ЦРКВА СВ.ПЕТАР И ПАВЛЕ
-12ти ЈУЛИ ПРАЗНИЧЕН РУЧЕК
– 16ти И 17ти ЈУЛИ ПИКНИК

INVITATION FOR PETROVDEN 2022
IN HONOR OF OUR PATRON ST.PETER & PAUL WE ARE INVITING YOU TO JOIN US IN OUR CELEBRATION.
July 12th Festal luncheon
16&17th of July -Picnic