16.8 C
Skopje
вторник, август 16, 2022
дома Иселенички Страни Европа Настап на пејачката група „Моми бисерни“ од Горна Стубица на 13 Меѓународен...

Настап на пејачката група „Моми бисерни“ од Горна Стубица на 13 Меѓународен фестивал во дворецот Оршиќ

0
47

Настап на пејачката група “Моми бисерни” при МКД “Охридски бисер”, Горња Стубица – 25.06.2022