Мекејла Тасевска се врати со злато од Првенството на Океанија

0
280

На Првенството на Океанија во карате, оваа млада Мелбурнчанка со македонско потекло, покрај златото, освои и сребрен и бронзен медал, благодарение на љубовта кон овој спорт и извонредната кондиција што ја постигнува со тренинг 5 дена во неделата.

повеќе на линкот