Пикник во Триенген

0
258

Со ГОРДОСТ го најавуве настанот пред вратите на нашиот ДОМ.

На 19.06.2022 со почеток од 14ч повелете на Стадионот во Триенген на МАКЕДОНСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ и МАКЕДОНСКА МУЗИКА.

ПРОГРАМА:

14ч: Дружба и припрема за Натпреварот
16ч: Натпревар ФЦТ Македонија-ФЦ Хилдисриеден
18ч: Настап на Куд Св Наум Охридски