Македонската амбасада во Канбера – Забрзано процесуирање на барањата за пасоши

0
255

Амбасадорката на Република Македонија во Канбера, нејзината екселенција Билјана Стефановска-Сековска, вели дека амбасадата ќе продолжи да одржува конзуларни денови и дека генералниот конзулат во Мелбурн има постојано повратен систем со МВР во Скопје што овозможува забрзано процесуирање на барањата за пасоши.

повеќе на линкот