“Цветинова награда за мир” за заслужните Зоран и Весна Карапанчеви од Торонто

0
567

Македонскиот истакнат уметник, хуманист и активист за мир Живко Поповски- Цветин денес во Скопје им врачи “Цветинова награда за мир” на брачната двојка Зоран и Весна Карапанчеви од Торонто.
Добитниците на оваа престижна награда се овие македонски иселеници, со бројни заслуги за општествениот живот на Македонците во Канада.

повеќе на линкот