Александар Стоилов даде највеќе голови во цела Германија

0
216

Еве уште еден весник во Германија пишува за МК Македонија Штутгарт и нашиот прв стрелец Александар Стоилов кој даде највише голови во цела Германија 84 гола

повеќе на линкот