23rd MACEDONIAN ETHNIC FESTIVAL

0
245
23ти МАКЕДОНСКО ЕТНИЧКИ ФЕСТИВАЛ ќе се одржи:
ПЕТОК – 22 ви Јули со почеток во 5 часот попладне до 11 часот навечер.
САБОТА – 23 ви Јули со почеток во 12 часот напладне до 12 часот на полноќ.
НЕДЕЛА – 24 ви Јули со поцеток во 12 часот напладне до 9 часот навечер.
ВЕ ПОКАНУВАМЕ ПОМАСОВНО ДА ПРИСУСТВУВАТЕ НА ОВОЈ НАШ МАКЕДОНСКИ ФЕСТИВАЛ!
СПОДЕЛЕТЕ ЈА ОВАА ВЕСТ СО СИТЕ ВАШИ РОДНИНИ И ПРИЈАТЕЛИ ЗА ПОМАСОВНО ПРИСУСТВО И ПОДДРШКА НА НАШАТА МАКЕДОНСКО ЕТНИЧКА КУЛТУРА !