Победа на последниот натпревар на МК Македонија Штутгар

0
142

 Победа и во последниот натпревар, со еден  нерешен напревар и сите останати натпревари- победа,

Браво за  младинската  екипа  на МК Македонија Штутгар и за теренерот  Zivko Kolev  Како  и влез  во  Kreis Liga A во следната сезона.