ТАНЕЦ ВЕЧЕРВА ВО 20 ЧАСОТ НАСТАПУВА ВО ТЕТОВО

0
146

Денеска Танец настапува во Тетово, а концертот не е за пропуштање  Иако добивме информација дека се случила ненамерна грешка кај организаторите и на билетите стои дека концертот е во 19 часот, почетокот е сепак во 20 часот. Онака како што стои во сите досегашни објави. Ве очекуваме