Lalor United Sloga F.C

0
183
Јуниор до 10 момчиња
Нашите под 10 години имаа одлична победа од 6 – 1 против Есендон Ројалс утрово.
Продолжете да се смеете и продолжете да работите напорно на тренинг момчиња.
СЛОГА!