СТРУМИЦА КЛАСИК ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ

0
132

Струмица Класик Интернационален фестивал продолжува: утре, вторник, 7 јуни, Градската уметничка галерија, со почеток во 20 часот, одличното Трио „Аперто“, со добро избрана програма!