Покана за традиционален пикник

0
205

Почитувани Македонци , После подолга пауза поради короната нашето друштво повторно се активира со стандардните програми кој што сме ги правеле . После забавата во Студен традиционално го организираме нашиот пикник . Затоа ве покануваме да дојдете на 19 јуни Недела кај стадионот во Мüнтсцхемиер да се дружиме, забавуваме и заедно да ја продолжиме оваа наша традиција . Како и секој пат така и овој ќе организираме Фудбал за деца , Активности со Карти и Шах . Ве очекуваме во голем број . Со почит Друштво “Македонија” од Аарберг