Гитара фест во Крушево

0
169
Драги вљубеници во звуците на гитарата, дозволете да ве поканиме на веќе традиционалниот интернационален XIII по ред
P.S. Guitar-fest, кој ќе се одржи од 17-19/06/2022 во Крушево.
*Локација- Спомен куќа Тодор Проески
– 17.06.2022 (петок) во 20:00 ч
Концерт на:
“АМАЛИА МИЛЕР” (СРБ)
🎶“Сонот на летната ноќ”🎶
-18.06.2022 (сабота) во 20:00 ч
Концерт на:
“ДАМЈАН ПЕЈЧИНОСКИ”(МКД)
🎶 “Акустична ноќ”🎶
-19.06.2022 (недела) во 12:00 ч
Концерт на:
“Учесниците на летната школа за гитара”
Влезот е слободен за сите концерти
Благодарност до спонзорите:
* Министерство за култура
* Општина Крушево
* Пицерија Скар
* Спомен куќа Тодор Проески
* Панорама хотел & спа
* Пролом вода
* Кимов винарија
Со почит,
ДКУ Арт-Кул Крушево