Црковната општина Свети Кирил и Методиј од Штудгарт организира уличен фест

0
183

Драги Наши сонародници од Штутгарт и околината, Црковната Општина СВ.Кирил и Методиј од Штутгарт ве поканува на уличен фест во понеделник на 6 Јуни од 11 до 15 и 30 часот повелете