Тројца Македонци во трка за Советот на Пјаченца

0
243

Стојан Маџов, Антони Петров и Гордана Ефремовска се тројцата кандидати на Македонци  за советници  во Советот на Пјаченца кои ќе учествуваат на локалните  избори на 12-ти јуни.

Гордана Ефремовска  по профсија е дизајнер, Антони Петров е сопственик  на фабрика за обработка на железо и Стојан Маџов кој е занаетчија.

Петров и Маџов се  едни од осовачите на македонската  црковна општина во Пјаченца.