Нашите момци го победија моќниот НПЛ Блектаун Сити ФК со 1-0.

0
152

Купот на Австралија. Неверојатен резултат  на  нашите момци го победија моќниот НПЛ Блектаун Сити ФК со 1-0. Апсолутна бомба на гол на секогаш сигурниот Мејсон Верси во 90-тата минута ги доведе нашите момци на 1 натпревар од ремито.Неверојатен труд и заслужен.