Македонското младинско друштво од Торонто ја организираше ,,Пролетната игранка”

0
177

После долга пауза, Македонското младинско друштво од Торонто ја организираше ,,Пролетната игранка” во саботата на 28 мај, на која учествуваа голем број македонски момци и девојки