Скопски театар со претстава ,,РАЗВЕДИ МЕ ” и ,, ПРОВОКАЦИЈА ”

0
296
Со претставата ,,Разведи ме” од скопскиот театар ,,Провокација” Заврши манифестацијата Македонски денови на културата по повод Светите Кирил и Методиј, во организација на Здружение на Македонците во Р. Србија ,, МАКЕДОНИУМ” подржана од Министерството за култура на Р. Србија и Музеј на град Белград