КУД ПЛЕТЕНКА од Штутгарт продолжуваат со пробите

0
245

Ве известуваме во четврток на 02.06.2022 продолжуваме со пробите од 19 часот !!!
Добре дојдени се и нови членови !!!
Ве очекуваме во добро расположение !!!