30. Денови на Св.Кирил и Методиј – Крањ

0
200

Монодрамата „Последната лента на Крап“ во кој главната улога ја толкува актерот Ѓорѓи Јолевски, гостуваше во Крањ, Словенија. Гостувањето е по покана на Македонското културно друштво „Свети Кирил и Методиј “ по повод нивниот голем јубилеј, 30 години од постоењето.