Македонска забавна вечер

0
224

По две години пауза, поради вирусот Ковид 19, во петок 27-ми. Мај 2022 година. г, во ресторанот Свељизанка се реализира 19-тата „Македонска забавна вечер“. Членови на здружението, многубројни пријатели, Кире бенд и неговата музика и песни, весело расположение, богато мени, богата и многубројна лотарија и сето тоа Традицијата продолжува . Овие фотографии ги направи членот на здружението Златко Нечевски.