Диџеј АК: Личниот стил e сè

0
264

Ангела Кузмановска од Мелбурн е една од ретките жени кои успеале во светот на диџеите, а како потврда за тоа се нејзините настапи на концерти на светски познати имиња, како што се Лојд, Не-Јо, Т-Пејн, Крис Браун, Тајга, Снуп Дог и други.

Повеќе можете да прочитате на следниот линк тука