Претставата „Разведи ме“ во режија на Роберт Ристов гостува во Белград

0
166

Утревечер, од 19 часот, во „Театар 78“ во Белград гостува претставата „Разведи ме“ во режија на Роберт Ристов, а во продукција на приватниот театар – „Театар провокација“. Ова гостување е во сколоп на Деновите на македонската култура во Белград, организирано од страна на здружението „Македониум“ од Белград.

Повеќе можете да прочитате на следниот линк тука