МКД „Охридски Бисери“ од Нова Горица организира спортски ден

0
262
СПОРТСКИ ДЕН СО ЗАБАВА СО ГРУПА НОСТАЛГИЈА БЕНД
Спортскиот ден ќе се одржи во сабота на 11-ти. Јуни од 10:00 до 17:00 часот во Јава спорт парк во Ореховље (адреса: Ореховље 49, 5291 Мирен)
ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ 4+1
Котизација мал фудбал: 50€
Регистрација на телефонскиот број. : 040 306 535 (Антонио)
ТУРНИР ВО СТОЛЕН ТЕНИС
Prijavnina: 5€
Пријавување на телефон. S/O : 040 381 268 (Smoother)
ТУРНИР ВО ПИКАДО
Prijavnina: 5€
Пријавување на телефон. С/О : 051 787 530 (Кире)
ТУРНИР ВО ШАХ
Prijavnina: 5€
Пријавување на телефон. С/О : 070 703 391 (Скај)
Наградите за најдобрите се уверени.
Екипите можат да се пријават до четврток 09.06.2022.
За други информации може да се јавите на тел. S/O 040-381-268 или на емаил: мкд. бисери од охрид@гмаил. со
Децата се поканети и на спортскиот ден, бидејќи ќе се играат разни детски игри.
Храната и пијалоците се добро обезбедени. Забранет внесот на сопствена храна и пијалок поради корона рестрикции!
По завршениот спортски ден следува забава со бендот Nostalgija band од 18:00 до 23:00 часот. НЕМА БИЛЕТИ ЗА ПАРТИЈАТА!
Срдечно сте поканети!
Со нетрпение ја очекуваме вашата посета!