Драги иселеници, последниот рок за пријавување на нашите летни активности: Летната школа за македонски јазик, Спортскиот камп и Фолклорниот фестивал е 1 јуни 2022 година

0
533

Агенцијата за иселеништво ве потсетува дека последниот рок за пријавување на нашите летни активности: Летната школа за македонски јазик, Спортскиот камп и Фолклорниот фестивал е 1 јуни 2022 година.

Повелете, пријавете се да се дружите со децата што се веќе пријавени од целиот свет.