Ансамбл Студио Фолклор со настап на Златибор

0
227

Го раширивме и заигравме Македонското оро во преубавиот Златибор… Ансамбл Студио Фолклор-Ensemble Studio Folklor Macedonia ТОА СЕ ПРВИТЕ МАКЕДОНЦИ кои заиграа на големата отворена сцена во центарот на Златибор