Пензионерската секција при МПЦ „Свети Илија“ од Мисисага организира ручек за пензионерите

0
181

НА 3-ТИ МАЈ ПЕНЗИОНЕРСКОТО ДРУШТВО РИВЕР САЈД ПРИГОТВУВА МАЈСКИ РУЧЕК,РУЧЕКОТ ЌЕ СЕ СЛУЖИ ВО ЦРКОВНАТА САЛА НА СВ.ИЛИЈА-МИСИСАГА, ДОМАЌИНИ ЌЕ БИДАТ ЈАНЧО И СЛАВИЦА ЈАНЧЕВСКИ

ПОКЕНЕТИ СТЕ СИТЕ!