Здружението „Филип Втори Македонски“ од Данска ќе одржи Годишно редовно собрание

0
167
Почитувани Македонци, членови и пријатели.
Здружението Филип втори Македонски ве поканува на Годишното редовно генерално собрание.
Спрема статутот ви доставаме покана, годишен план, финансовски отчит и отчит од управниот одбор.
Добредојдовте!
Со почит
УО на Филип втори Македонски