МКД „Арберг“ организира прослава на Свети Атанасиј Велики

0
160

Конечно по 2 годишна пауза Здружение Изведен Дијаспора организира голема забава по повод Св. Атанасиј Велики.
Задолжен за забавата да биде на највесело ниво ќе биде Спасен Силјановски со неговата музичка група.
Специјални гости на вечерта…
Ф.А. Китка Ораовица.
Ф.А. Подарешани млади Подареш.
Богата лотарија и многу забава.
И секако ВЛЕЗ БЕСПЛАТЕН.
Повелете ве очекуваме во голем број.
Spasen Siljanoski FA Kitka