Децата од Македонското етничко училиште „11 Октомври“ од Јагуна го одбележаа Велигден

0
309

Велигден -Радост за сите деца.
Традиција -Бојадисување и украсување на јајца.
Браво за нашите ученици.🇲🇰

За многу години да ни е Велигден , здравје,радост и среќа да има во секој дом.
Христос Воскресна!
Навистина Воскресна!