МАКЕДОНКАТА МЕРИ АКИЕВСКА ЧЛЕН НА ФИТНЕС КЛУБ „МАГНУС“, СКОПЈЕ, СВЕТСКИ ШАМПИОН ВО БОДИБИЛДИНГ И ФИТНЕС

0
249

МАКЕДОНКАТА МЕРИ АКИЕВСКА ЧЛЕН НА ФИТНЕС КЛУБ „МАГНУС“, СКОПЈЕ, СВЕТСКИ ШАМПИОН ВО БОДИБИЛДИНГ И ФИТНЕС, СО СРЕЌА, НА ЗДРАВЈЕ