МК „Македонци“ од Штутгарт со честитка по повод Велигден

0
331

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ 🙏 срекен ВЕЛИГДЕН на сите Православни во целиот свет да ви донесе мир ,слога и љубов 🥚🐣🐇💐