Отворен нов Рекреативен центар во штипско Ново Село

0
244
Новиот Рекреативен центар Ново Село е ново катче за сите деца и возрасни од нашиот град!
Инвестиравме 2.500.000 денари од буџетот на Општина Штип, во урбанизација на простор, кој во текот на овие топли денови очекувам да биде исполнет со детски џагор и спортски активности на младите.