АнаМарија и Бојан ќе ја отворат првата градинка во природа во Македонија

0
300

АнаМарија Павлова и Бојан Андонов се млади авантуристи и ентузијасти од Штип имаат уникатна идеја, да отворат градинка на отворено каде децата секој ден ќе се чувствуваат како да се во извиднички камп. Идејата за градинката „Камп“

повеќе линк