Голема и важна победа на Ф.К. „Македонија“ од Штутгарт

0
302

Најголем успех до сега во постоењето на Нашиот Клуб МК Македонија Штутгарт влез во полуфинале на куп за Штутгарт со прекрасна игра беше победен МТВ кој е 2 ранга над нас со 2 : 0 .Големо фала на публиката кој не бодреше и навиваше на целиот натпревар.