Настап на Ансамбл Студио Фолклор

0
385

Започна сезоната на настапи и манифестации-“Светски ден на Пинг понгот”… Чест и задоволство ни беше да бидеме дел од овој настан и да ја збогатиме атмосферата со нашиот перформанс