Во Нови Сад изложба „150 години од раѓањето на Гоце Делчев“

0
209
“ИЗЛОЖБA „150 ГОДИНИ ОД РАЃАЊЕТО НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ (1872–2022)”
Изложбата е отворена до петок
Влез слободен
ПОВЕЛЕТЕ!