Македонци номинирани за „ѕвезди во подем“ во австралиски фудбал

0
152

Две македонски момчиња номинирани за ѕвезди во подем на АФЛ во 1. коло – Ник Мартин – и 3. коло – Ник Даикос. Браво момчиња, ние сме многу горди на вас!