Се довршува МПЦ „Св. Кирил и Методиј“ во Дортмунд

0
332
Уште еден храм Св.Кирил и Методиј Дортмунд полека сигурно и цврсто се издига во Европа и постанува столб и жив сведок за постоење на верен свет македонски народ .
Да се вклучиме сите и кој колку можеме овие денови да помогнеме како би продолжиле со градбата на Црквата.
Можете да донирате и во Црквата лично а и преку
IBAN-DE 65 4405 0199 0321 006876
BIC-DORTDE 33XXX
Sparkasse Dortmund
PayPal: Spende@mpc-dortmund.de