Ќе се доградува МПЦ „Свети Димитрија“ на Флорида

0
232

Почитувани Верници ве известуваме дека со иницијатива на верниците и со благослов од Митрополитот Методиј започнавме пројект за доизградување на Црквата Свети Димитрија. За овој градежен пројект ни се потребни донатори. Банкарската сметка каде може да донирате е: CHASE BANK, routing 072000326 – checking account 822152101. Благословот Господов нека дојде на сите наши донатори.