Одбележани 5 години од основањето на МЛД „Ванчо Николески“ од Квинбијан

0
256

Свечена прослава по повод пет годишнината од литературното друштво Ванчо Николески од Квинбијан,и промоција на книгата “Во потрага за белиот леб” од Велика Џангаловска Гатсис. Честа ми припадна мене токму јас да бидам промотор на оваа книга

Честитки и уште поголеми успеси на поетесата Велика!