Годишно собрание на МПЦ „Свети Климент Охридски“ во Торонто

0
208

Оваа Недела, на 3 Април 2022, ќе се држи ГОДИШНО ЧЛЕНСКО СОБРАНИЕ во големата сала на црквата Св.Климент Охpидски во 1:00 часот попладне, после црковната служба. Сите членови се поканети.

ANNUAL GENERAL MEETING on Sunday April 3, 2022 at 1:00 pm