Годишно изборно собрание на Македонскиот Сојуз во Шведска

0
63

На покана на Македонскиот Сојуз во Шведска делегација на Агенцијата за иселеништво предводена од директорот Слободан Близнаковски ќе присуствува на нивното редовно Годишното изборно собрание.

Собранието ќе се одвива по следниот Дневен ред:

ПРОГРАМА ЗА РАБОТА: Сабота, 2 април

10.00 – 10.30 Пристигнување и појадок

10.30 – 13.00  Собрание според дневниот ред

13.00 – 14.00  Ручек

14.00 – 15.30  Собранието продолжува

15.30 – 15.45  Кафе пауза

15.45 – 16.30  Собранието продолжува

Заминување

Ивица Челиковиќ

Секретар на Македонскиот сојуз